EFZO

Edese Federatie van Zang en Oratoriumverenigingen

 

 


 Alstublieft! Een muzikaal kerstcadeau voor uw bewoners en u (Corona-proof)

 Geachte heer/mevrouw,

 

Het is al jaren een mooie traditie dat Valley Voices Vocal Group kerstsfeer komt brengen in o.a. zorginstellingen in Ede en omstreken. Met elkaar hebben we dan een sfeervolle avond, gevuld met traditionele kerstliedjes en Christmas carols. Vierstemmig, a capella gezongen.

Als koor kijken we altijd uit naar deze warme, gezellige periode. Samen op weg naar de Kerst. In de wetenschap dat we bewoners of patiënten er een groot plezier mee doen. Want er is niets wat zo in de stemming brengt voor Kerstmis en ook zoveel herinneringen oproept als de bekende kerstsongs.

En nu ons cadeau

Dit jaar is alles anders. We kunnen helaas niet live bij u komen optreden. Maar juist nu hebben mensen behoefte aan het licht, de warmte en de klanken van Kerst, denken wij. Daarom bieden we u graag een cadeautje aan. Een stemmig en vrolijk kerstconcert van Valley Voices, maar dan via een digitaal optreden. Naar wens op film, dus met beeld en geluid, of alleen als audiobestand. De verbindende teksten richten we op uw locatie en bewoners of patiënten. Alsof we erbij zijn.

We maken er drie pakketjes van met elk vier kerstliedjes. Zo kunt u het kerstconcert uitzenden wanneer het uitkomt, en zelfs naar wens de duur van het programma bepalen. We leveren de film of de geluidsopnamen aan zoals u dat wilt. Als MP4, als link naar YouTube, via een usb-stick. Noem maar op. Daar komen we altijd uit. Desgewenst helpen we u erbij.

Neemt u het van ons aan?

Wilt u het cadeau van Valley Voices aan uw bewoners of patiënten aannemen? Of hebt u nog vragen? Dan horen we heel graag van u. Neemt u contact met ons op?

Met vriendelijke groet,

Namens Valley Voices,

Gea Jonker-van Harskamp

e-mail: geajonker@outlook.com

tel.nr. 06 44992084

 

Jingle Bells - God Rest Ye Merry Gentleman - Deck the Hall - Carol of the Bells - Eer Zij God in Deze Dagen - etc.

  Muzikale kerstgroet 2020    -    Valley Voices

https://youtu.be/fsVRfzRHHFY